317 471 380

Komunitní aktivity

24. 9. 2013 Informace

Jelikož svět není jen o internetu, je pochopitelné, že máme i jiné aktivity:

  • Bubáček
    Komunitní centrum Bubáček mohou členové využívat ke svým soukromým akcím. Konají se zde ale i vzdělávací a zábavné aktivity, a to již od roku 2008. Mj. se zde konaly nebo konají: jazykové kurzy, filmové projekce, LAN party, narozeninové oslavy.
  • Bubákov čte
    Od března 2017 zveřejňujeme na našem webu upoutávky na zajímavé knižní tituly, které zakoupíme a posléze darujeme Městské knihovně v Novém Strašecí. Odměnou autorům upoutávek je jeden výtisk kníhy, jež doporučují.
  • Podpora technického vzdělávání
    Od roku 2012 s novostrašeckou základní školou spoluorganizujeme exkurze IQ parku v Liberci. Akci bychom rádi v následujících letech rozšířili i na ostatní základní školy v regionu naší působnosti.
  • Podpora jazykového vzdělávání
    V roce 2013 začaly kurzy angličtiny a španělštiny pro naše členy v Bubáčku. V současné době pokračuje již jen kurz španělštiny
  • Posvícenský fotoateliér
    V září 2013 jsem připravili pro novostrašečany možnost fotografování se s netradičním pozadí s vyobrazením Nového Strašecí z počátku 20. st. Akce slavila úspěch a opravud jsme si to všichni užili.
  • Divadelní představení pro děti
    V září 2012 se uskutečnilo volně přístupné představení Zlatá husa divadla Buchty a loutky. Vzhledem k úspěchu uvažujeme o navázání na tuto akci.

Dále podporujeme nebo se podílíme na organizování těchto aktivit:

Aktivity si pořádáme dle zájmu svých členů a jejich ochoty pro ně něco udělat. Jestli Vám zde něco chybí, určitě dejte vědět. Budeme rádi, když se zapojíte.

Zpět na výpis novinek